top of page

Οι Υπηρεσίες μας

Σας προσφέρουμε τα ποιοτικότερα υλικά στην καλύτερη τιμή!

pretty-young-woman-using-the-home-automa

Ο συναγερμός του αύριο, στον χώρο σας σήμερα!

Συναγερμοί για όλες τις ανάγκες, απο μικρούς χώρους μέχρι ειδικές λύσεις.

 

Με δωρεάν εφαρμογή στο κινητό σας για απομακρυσμένη διαχείριση.

Εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας.

Τα συστήματα μας φτάνουν μέχρι επίπεδο ασφάλειας  τραπεζών(GRADE 3).

satre.jpg

Δουλεύουμε τους καλύτερους συναγερμούς που έχει αγορά. Συνολικά 9 διαφορετικές μάρκες. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να σας προτείνουμε αμερόληπτα την ιδανική λύση για εσάς. Μας ενδιαφέρει ο συναγερμός να είναι ποιοτικός και να είναι αξιόπιστος. Τα συστήματα μας φτάνουν μέχρι επίπεδο ασφάλειας τρία (επίπεδο τραπεζών). Eίναι σε πολύ καλή τιμή έτσι ώστε να εξασφαλίζουν αυτό που μας διακρίνει στην αγορά, την καλύτερη τιμή στην καλύτερη ποιότητα.​

Αναλόγως την περίπτωση λοιπόν μπορούμε να σας προτείνουμε το καλύτερο συναγερμό για εσάς από Eλληνική αντιπροσωπεία με 5 χρόνια πραγματική εγγύηση. Εξίσου σημαντικό όμως με την εγκατάσταση είναι και η υποστήριξη που παρέχουμε μετά. Γιατί οι πελάτες μας είναι πολύ σημαντικοί για εμάς.

Για αυτό το λόγο σας συνδέουμε με το κέντρο λήψεως σημάτων Personal security με εντελώς δωρεάν 2 μήνες​.

Οι εταιρίες που συνεργαζόμαστε είναι οι εξής:

AJAX

PARADOX

INIM

SATEL

και ακόμα 

CADDX(GeneralElectric)

RFT, 

JABLOTRON, 

SIEMENS, 

MICRON, 

SIGMA

AMC

 

 

 

Πιστεύουμε ότι η επιλογή μάρκας είναι το 50% επιτυχίας της εγκατάστασης. Το άλλο 50% είναι οι γνώσεις του τεχνικού που την τοποθετεί...

 

ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΡΙΘ.ΑΔΕΙΑΣ: 3015/39/60/1726-δ’

Paradox-security-system-johannesburg.png
5894.jpg
satelperfecta-1024x584.png
amc.png
ajax-securitysenayermoiajax-asurmato-sustema-senayermou-lan-kai-gsm-maero-ajhubk-b-2874-550x550.jpg
maxresdefault.jpg
Anchor 1
Anchor 2

Μηχάνημα καπνού

Ο κλέφτης δεν μπορεί να κλέψει κάτι που δεν βλέπει.

Πλέον τα μηχανήματα καπνού λόγω της τιμής τους έχουν γίνει προσιτά σε όλα τα σπίτια!

Κάμερες ασφαλείας

Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου.

TVT

HIKVISION

DAHUA

AVISION

TIANDY

Οι κάμερες που τοποθετούμε, έχουν τη δυνατότητα να τις βλέπετε απομακρυσμένα και να βλέπουν σε πλήρες σκοτάδι. Η μεγάλη μας ποικιλία, σας εξασφαλίζει την ιδανικότερη λύση. Από απλές εφαρμογές μέχρι εξειδικευμένες εγκαταστάσεις, εσείς απλά θα το ζητήσετε και εμείς θα το πραγματοποιήσουμε.

Οι ποσότητες που παίρνουμε, σας εξασφαλίζουν την καλύτερη τιμή της αγοράς. Η τεχνογνωσία μας μετά από διαρκή σεμινάρια, μας έχει φτάσει σε ανώτερο επίπεδο. Μπορούμε να σας προσφέρουμε λύσεις με τα video analytics, που δεν μπορείτε να τις φανταστείτε.

security-camera-over-blue-sky-PHW2B99.jp
Anchor 3
logo tiandy.jpg
tiandy2.jpg

Η καλύτερη κάμερα ασφαλείας του κόσμου

Η TIANDY είναι στρατηγικός συνεργάτης της Hisilicon, θυγατρική εταιρεία του παγκόσμιου ομίλου Huawei. Η TIANDY είναι ένας ραγδαία ανερχόμενος κατασκευαστής μοναδικών και καινοτόμων IP καμερών ασφαλείας καθώς και NVR που την καθιστά πρωτοπόρο στον κόσμο.

Γιατί να επιλέξετε TIANDY?

Οι στατιστικές δείχνουν ότι το 80% των εγκλημάτων συμβαίνουν τη νύχτα. Για να διασφαλιστεί λοιπόν η ασφάλεια σας την νύχτα η TIANDY μετά απο ανάπτυξη αρκετών ετών, κατασκευάζει κάμερες με τεχνολογία Starlight με 0,002 Lux στο έγχρωμο (με τον πατενταρισμένο αλγόριθμο TVP) και Super Starlight με το εντυπωσιακό και μοναδικό στην παγκόσμια αγορά, 0,0004 Lux δηλάδη βλέπουν έγχρωμα στο σκοτάδι και 0,0001 Lux στο ασπρόμαυρο (με τον αλγόριθμο επεξεργασίας εικόνας της Tiandy Super Starlight TVP 2.0).

 

Η μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία που χρησιμοποιούν S+265, τόσο στα καταγραφικά τους όσο και στις κάμερες τους, μειώνει έως και 70% το bandwidth σε σχέση με άλλες IP της αγοράς.

 

Η Tiandy διαθέτει μοντέλα που είναι κατασκευασμένα από ένα ειδικό πολυανθρακικό πολυμερές, που ονομάζεται Makrolon®, ενώ διαθέτουν TVS, Surge και Lightning προστασία. Το Makrolon, είναι σκληρότερο από το μέταλλο, και το καθιστά πρακτικά άθραυστο και έτσι είναι ιδανικό για αντιβανδαλιστικές εφαρμογές (Vandal Resistant). Επίσης το υλικό αυτό δεν αποχρωματίζεται απο τον ήλιο όπως το κοινό πλαστικό που χρησιμούν κάμερες άλλων κατασκευαστών και δεν διαβρώνεται από το αλάτι (Salt-Corrosion Proof). Έτσι, οι κάμερες είναι κατάλληλες για εγκαταστάσεις σε παραθαλάσσιες περιοχές. Τέλος, η αντοχή του σε υψηλές θερμοκρασίες είναι πολύ μεγάλη ενώ ταυτόχρονα θεωρείται επιβραδυντικό κατά της φωτιάς.

 

Η σειρά της Tiandy ενσωματώνει αλγόριθμους Video Analytics, για την διαφύλαξη περιμέτρου όπως Perimeter, Double Tripwire και Tripwire, ανίχνευσης πλήθους (Crowd), απωλεσθέντος αντικειμένου (Missing Object), ανίχνευση ανθρώπου που τρέχει (running), εγκαταλελειμμένου αντικειμένου, παράνομου παρκαρίσματος, αντικειμένου που κινείται γρήγορα (Fast Moving), αλλά και Loitering, Blur Image, Scene Change.

✅24/7 Έγχρωμη εικόνα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της Tiandy Color Maker, μπορείτε να επωφεληθείτε από ζωντανές έγχρωμες εικόνες με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες σε όλες τις στιγμές, δεν έχει σημασία  πόσο σκοτεινή είναι η σκηνή.

✅Πολύ μεγάλο διάφραγμα και μεγάλο μέγεθος αισθητήρα ο φακός των φωτογραφικών μηχανών Tiandy Color Maker αφήνει τη μεγαλύτερη ποσότητα φωτός που βελτιώνει σημαντικά τη φωτεινότητα της εικόνας.

✅Δοκιμασμένες με τεράστια επιτυχία μια επαναστατική τεχνολογία που δίνει στις κάμερες έγχρωμη εικόνα πάντα σε χαμηλό επίπεδο lux έως και 0,0002 lux, κάτι που επιβεβαιώθηκε από μη review σε παγκόσμια website όπως το IPVM.

✅All-in-one Ασφάλεια AEW

Η παραδοσιακή κάμερα IP, μπορεί μόνο να καταγράψει τι συνέβη, αλλά η Tiandy επινόησε την τεχνολογία AEW που έφερε επανάσταση. Το AEW σημαίνει έγκαιρη προειδοποίηση αυτόματης παρακολούθησης με φως που αναβοσβήνει, ηχητική φωνή και παρακολούθηση λέιζερ για την αποφυγή εισβολής.

✅Έγκαιρη προειδοποίηση

Το λευκό φως το ορατό λέιζερ και ο ήχος, προσαρμόζονται για να προσφέρουν προστασία πριν το συμβάν και να κάνουν παρεμβολή κατά του επικείμενου εγκλήματος πριν αυτό γίνει, ώστε να προσφέρουν πλήρη προστασία στους τελικούς χρήστες. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε αρχικά στις κάμερες PTZ, αργότερα εφαρμόστηκε σε προϊόντα bullet και turret της TIANDY με τεχνολογία EW και άλλα προϊόντα χαμηλότερης τιμής. Για να αυξήσουμε την ακρίβεια του συναγερμού κατά 80%, σχεδιάσαμε πρόσφατα μια άλλη τεχνολογία. Τώρα έχουμε μια πλήρη λύση για το AEW, που όχι μόνο παρέχει ασφάλεια αλλά είναι και βολικό στη χρήση.

✅Τεχνολογία Αναγνώρισης Προσώπων και σκηνών

Χρησιμοποιώντας το πρόσωπο και το κεφάλι ανθρώπων, το σύστημα αναγνώρισης προσώπου Tiandy μπορεί να επαληθεύσει με ακρίβεια την ταυτότητα των ατόμων με βάση το βιομετρικό μοτίβο. Η αναγνώριση βίντεο με χρήση περιγραφών προσώπων είναι ένα σύγχρονο εργαλείο που συνεπάγεται μια διαδικασία αναγνώρισης σε πραγματικό χρόνο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Χάρη στη χρήση αλγορίθμων τελευταίας τεχνολογίας στην τεχνητή νοημοσύνη, η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου Tiandy εντοπίζει τα θέματα με ασφαλή τρόπο για να καλύψει όλες τις ανάγκες ασφαλείας σας και προσφέρει μια οικονομική λύση.

✅Δείτε περισσότερα από ποτέ.

Το σύστημα αναγνώρισης προσώπου Tiandy μπορεί να ενσωματωθεί ομαλά με λύσεις και συσκευές ελέγχου πρόσβασης για να παρέχει βελτιστοποιημένη διαχείριση πρόσβασης. Επιπλέον, το σύστημα αναγνώρισης προσώπου Tiandy επιταχύνει σημαντικά τους χειριστές να ανταποκρίνονται σε πραγματικό χρόνο ή ακόμη και να αποτρέπουν ένα ευρύ φάσμα εγκληματικών περιστατικών, καθώς και να κάνουν τις πιο ακριβείς έρευνες και αποδείξεις μετά από οποιοδήποτε περιστατικό για χρήση στο δικαστήριο. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, το σύστημα αναγνώρισης προσώπου Tiandy αναπτύσσεται για να παρέχει περισσότερες λειτουργίες που δεν περιορίζονται σε πρόσωπα.

TIANDY FACE.jpg

Συστήματα Ελεγχόμενης Πρόσβασης

Πόρτες που κλειδώνουν μόνες τους χωρίς να σας ταλαιπωρούν, απλά σας προστατεύουν. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα πρόσβασης. Ρωτήστε μας για τα σενάρια αύξησης ασφαλείας.

Το σύστημα που βλέπετε στο βίντεο είναι όλο ασύρματο χωρίς κανένα καλώδιο. Oποιαδήποτε πόρτα σας θα είναι μονίμως κλειδωμένη.

 

ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΡΙΘ.ΑΔΕΙΑΣ: 3015/39/60/1726-δ’

Anchor 4

 Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα συναγερμού που προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια, ενσωματώνοντας την πιο προηγμένη τεχνολογία για τον χώρο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσαρμοσμένες λύσεις ασφαλείας.

Το σύστημα που παρουσιάζουμε είναι πλήρως ασύρματο, εξαλείφοντας την ανάγκη για περίπλοκες εγκαταστάσεις καλωδίων. 

ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΡΙΘ.ΑΔΕΙΑΣ: 3015/39/60/1726-δ’

Πάρε προσφορά

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ:

Ευχαριστούμε!

Anchor 5
bottom of page