Δείγματα εγκαταστάσεων μας

Εξωτερική περίμετρο

Εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού και καμερών σε διαμέρισμα, με αυξημένη εξωτερική περίμετρο.

Συναγερμός του οίκου inim,με μαγνητικές επαφές,ανιχνευτές εσωτερικού χώρου, εξωτερική δέσμη του οίκου optex,και εξωτερικές κουρτίνες του οίκου satel.

Κάμερες ελέγχου και εποπτείας εξωτερικής περιμέτρου Full HD 2mp.

1/3

Γκαραζ

Εγκατάσταση συναγερμού σε γκαράζ. Οι ένοικοι συνεχίζουν να χρησιμοποιούν μόνο τα μπουτόν που είχαν και χωρίς να αλλάζουν την χρήση τους κρατούν ασφαλισμένα τα αυτοκίνητα και τις αποθήκες τους! Πρωτοπορία από τον οίκο Inim Security Ιταλίας.

1/3

Ασύρματο

Ο απόλυτος υβριδικός πίνακας! Εγκατάσταση συναγερμού του οίκου Satel Perfecta υβριδικός (δέχεται και ενσύρματες και έχει και ενσωματωμένο ασύρματο δέκτη). Χρησιμοποιήθηκε η προ υπάρχουσα καλωδίωση με μαγνητικές επαφές, τοποθετήθηκαν ανιχνευτές κίνησης Satel εσωτερικού χώρου και ασύρματες επαφές όπου δεν είχε καλωδίωση (WC -Κρεβατοκάμαρα).

 

Για την εξωτερική περίμετρο χρησιμοποιήθηκαν ανιχνευτές τύπου κουρτίνας Satel και Optex.

 

Τέλος ο πελάτης έχει απομακρυσμένο έλεγχο με app στο κινητό καθώς ο πίνακας έχει και ενσωματωμένο GPRS για απόλυτη ασφάλεια ανεξάρτητα από την σταθερή τηλεφωνική σύνδεση!

1/4

Συναγερμός ΑΜΕΑ

Εγκατάσταση συναγερμού σε ΑΜΕΑ. Το σύστημα του οίκου INIM Smart Living σχεδιάστηκε για συνάνθρωπο με προβλήματα ακοής. Δέσμη εξωτερικού τύπου, 12 μαγνητικές επαφές, ανιχνευτές κίνησης, ευδιάκριτοι εσωτερικοί φάροι, GSM λόγο έλλειψης σταθερής τηλεφωνικής γραμμής και για αυξημένη ασφάλεια.

1/3

Εγκατάσταση σε κατάστημα

Συναγερμός του οίκου INIM, με μαγνητικές επαφές, smart lan, ανιχνευτές κίνησης, ανιχνευτές καπνού, και ανιχνευτή πλημμύρας λόγω υπόγειας αποχέτευσης. Σύστημα καμερών 5mp, με ανιχνευτές κίνησης. Και τα δύο συστήματα έχουν application για χρήση από κινητά.

1/6

Κάμερες σε πολυκατοικία

Τοποθέτηση κλειστού κυκλώματος καμερών σε πολυκατοικία. Στην συγκεκριμένη περίπτωση τοποθετήθηκε μια κάμερα 2mp σε εξωτερικό χώρο για την κάλυψη της κύριας εισόδου και μέρος από τα parking, και μια κάμερα εσωτερικά για την κάλυψη εσωτερικά της εισόδου,του ανελκυστήρα και του κλιμακοστάσιου. Ο πελάτης με την τοποθέτηση οθόνης και μηχανημάτων σε κλειστό χώρο έχει πρόσβαση και ιστορικό για πάνω από 10 μέρες.

1/4

Συναγερμός σε ιατρείο

Τοποθέτηση συναγερμού σε ιατρείο. Ο πελάτης ήθελε την μικρότερη δυνατή όχληση και ταυτόχρονα αξιοπιστία. Τοποθετήθηκε σύστημα του οίκου Satel μοντέλο Perfecta υβριδικό με καλωδίωση μόνο στο πληκτρολόγιο και στην εξωτερική σειρήνα. Η κάλυψη περιμετρικά έγινε με ασύρματές επαφές και ταυτόχρονα τοποθετήθηκαν ασύρματα εσωτερικοί ανιχνευτές για αύξηση της ασφάλειας.

1/5