top of page
logo tiandy.jpg

Η καλύτερη κάμερα ασφαλείας του κόσμου

Η TIANDY είναι κορυφαίος κατασκευαστής IP καμερών και NVR, με στρατηγική συνεργασία με την Hisilicon του ομίλου Huawei. Προσφέρει προηγμένες τεχνολογίες όπως Starlight και Super Starlight για εξαιρετική νυχτερινή όραση, καθώς και ανθεκτικά υλικά όπως το Makrolon®. Ενσωματώνει αλγόριθμους Video Analytics και τεχνολογία AI για προειδοποίηση και προστασία. Η πλατφόρμα υποστηρίζει επίσης αναγνώριση προσώπων και βιομετρική ασφάλεια.

Screenshot 2023-09-29 at 4.29.16 PM.png

3MP Dual Light EW PT Camera

Η κάμερα είναι κινούμενη και ασύρματη, 3MP προσφέροντας ευελιξία ευρεία κάλυψη του χώρου.

 

Η κάμερα περιλαμβάνει αμφίδρομο ήχο, ηχογραφημένο μήνυμα και ήχο σειρήνας.

Όταν η κάμερα ανιχνεύει κάποια δραστηριότητα, ενεργοποιείται ένας φωτισμός για προειδοποίηση και ασφάλεια.

Η λειτουργία Auto Tracking επιτρέπει στην κάμερα να παρακολουθεί αυτόματα τον εισβολέα.

Η κάμερα διαθέτει την ικανότητα να παρέχει έγχρωμη εικόνα ακόμη και σε πλήρη σκοτάδι.

4471.jpg

3MP Dual Light EW PT Camera

Υψηλή Ανάλυση: Υποστηρίζει ανάλυση έως 5MP@20fps για εξαιρετικά καθαρή εικόνα.

 

Εξοικονόμηση Δεδομένων: Χρησιμοποιεί τους κωδικοποιητές S+265/H.265/H.264 για μείωση του bandwidth.

Εξαιρετική Νυχτερινή Όραση: Ελάχιστη φωτεινότητα 0.002Lux@F1.6 και Smart IR με εμβέλεια 30m.

Έξυπνες Αναλύσεις: Υποστηρίζει tripwire, περίμετρο και αναγνώριση ανθρώπων/οχημάτων.

Ενσωματωμένο Μικρόφωνο: Για ακρόαση ή ηχογράφηση.

Mε τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης

Ξεχωρίζει το αυτοκίνητο από τον άνθρωπο.

Αναγνωρίζει τον εισβολέα όταν πηδήξει ένα φράχτη.

 Όταν κάποιος αφήσει ένa αντικείμενο.

 Όταν χαλάσει εικόνα της κάμερας ή κάποιος την σπάσει.

 Κάνει διάφορα σενάρια.

Αναγνωρίζει εισβολέα τον ακολουθεί και του ρίχνει φως η λέιζερ.

Αναγνωρίζει τον εισβολέα όταν μπει σε ένα χώρο.

 Όταν κάποιος τρέχει.

 Όταν κάποιος παρκάρει παράνομα η στο χώρο μας.

 Και άλλα πολλά...

Aπίστευτη έγχρωμη εικόνα και στο σκοτάδι!

✅24/7 Έγχρωμη εικόνα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της Tiandy Color Maker, μπορείτε να επωφεληθείτε από ζωντανές έγχρωμες εικόνες με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες σε όλες τις στιγμές, δεν έχει σημασία  πόσο σκοτεινή είναι η σκηνή.

✅Πολύ μεγάλο διάφραγμα και μεγάλο μέγεθος αισθητήρα ο φακός των φωτογραφικών μηχανών Tiandy Color Maker αφήνει τη μεγαλύτερη ποσότητα φωτός που βελτιώνει σημαντικά τη φωτεινότητα της εικόνας.

✅Δοκιμασμένες με τεράστια επιτυχία μια επαναστατική τεχνολογία που δίνει στις κάμερες έγχρωμη εικόνα πάντα σε χαμηλό επίπεδο lux έως και 0,0002 lux, κάτι που επιβεβαιώθηκε από μη review σε παγκόσμια website όπως το IPVM.

✅All-in-one Ασφάλεια AEW

Η παραδοσιακή κάμερα IP, μπορεί μόνο να καταγράψει τι συνέβη, αλλά η Tiandy επινόησε την τεχνολογία AEW που έφερε επανάσταση. Το AEW σημαίνει έγκαιρη προειδοποίηση αυτόματης παρακολούθησης με φως που αναβοσβήνει, ηχητική φωνή και παρακολούθηση λέιζερ για την αποφυγή εισβολής.

✅Έγκαιρη προειδοποίηση

Το λευκό φως το ορατό λέιζερ και ο ήχος, προσαρμόζονται για να προσφέρουν προστασία πριν το συμβάν και να κάνουν παρεμβολή κατά του επικείμενου εγκλήματος πριν αυτό γίνει, ώστε να προσφέρουν πλήρη προστασία στους τελικούς χρήστες. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε αρχικά στις κάμερες PTZ, αργότερα εφαρμόστηκε σε προϊόντα bullet και turret της TIANDY με τεχνολογία EW και άλλα προϊόντα χαμηλότερης τιμής. Για να αυξήσουμε την ακρίβεια του συναγερμού κατά 80%, σχεδιάσαμε πρόσφατα μια άλλη τεχνολογία. Τώρα έχουμε μια πλήρη λύση για το AEW, που όχι μόνο παρέχει ασφάλεια αλλά είναι και βολικό στη χρήση.

✅Τεχνολογία Αναγνώρισης Προσώπων και σκηνών

Χρησιμοποιώντας το πρόσωπο και το κεφάλι ανθρώπων, το σύστημα αναγνώρισης προσώπου Tiandy μπορεί να επαληθεύσει με ακρίβεια την ταυτότητα των ατόμων με βάση το βιομετρικό μοτίβο. Η αναγνώριση βίντεο με χρήση περιγραφών προσώπων είναι ένα σύγχρονο εργαλείο που συνεπάγεται μια διαδικασία αναγνώρισης σε πραγματικό χρόνο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Χάρη στη χρήση αλγορίθμων τελευταίας τεχνολογίας στην τεχνητή νοημοσύνη, η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου Tiandy εντοπίζει τα θέματα με ασφαλή τρόπο για να καλύψει όλες τις ανάγκες ασφαλείας σας και προσφέρει μια οικονομική λύση.

✅Δείτε περισσότερα από ποτέ.

Το σύστημα αναγνώρισης προσώπου Tiandy μπορεί να ενσωματωθεί ομαλά με λύσεις και συσκευές ελέγχου πρόσβασης για να παρέχει βελτιστοποιημένη διαχείριση πρόσβασης. Επιπλέον, το σύστημα αναγνώρισης προσώπου Tiandy επιταχύνει σημαντικά τους χειριστές να ανταποκρίνονται σε πραγματικό χρόνο ή ακόμη και να αποτρέπουν ένα ευρύ φάσμα εγκληματικών περιστατικών, καθώς και να κάνουν τις πιο ακριβείς έρευνες και αποδείξεις μετά από οποιοδήποτε περιστατικό για χρήση στο δικαστήριο. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, το σύστημα αναγνώρισης προσώπου Tiandy αναπτύσσεται για να παρέχει περισσότερες λειτουργίες που δεν περιορίζονται σε πρόσωπα.

TIANDY FACE.jpg

Πάρε προσφορά

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ:

Ευχαριστούμε!

Anchor 5
bottom of page