top of page
Αναζήτηση

Σύνδεση συναγερμού με κινητόΜε την τεχνολογία να καλπάζει και τα smartphone να έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας επόμενο ήταν οι συναγερμοί να ακολουθήσουν τις εξελίξεις . Ας δούμε λοιπόν τι μας προσφέρει η τεχνολογία και πώς μπορούμε να επιλέξουμε το σωστό για να καλύψουμε τις ανάγκες μας.


Ο κάθε κατασκευαστής χρησιμοποιεί μια συγκεκριμένη εφαρμογή για να ελέγχει τον πίνακα συναγερμού που παράγει. Όσο πιο πολλές δικλείδες με κωδικούς χρησιμοποιεί τόσο κατά κανόνα πιο ασφαλές είναι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι δύσχρηστα, ίσα ίσα που υπάρχουν ασφαλείς εφαρμογές με πολύ εύκολη χρήση. Όπως και σε ολόκληρη την λειτουργία του συναγερμού έτσι και ότι αφορά την εφαρμογή(application) ο επώνυμος συναγερμός μας δίνει το πλεονέκτημα της αξιοπιστίας, της μελλοντικής αναβάθμισης και υποστήριξης σε βάθος χρόνου.Ας δούμε τώρα τι μας προσφέρει η εφαρμογή.

Α) Όπλιση και αφόπλιση του συναγερμού από απόσταση.

Β)Ένδειξη της κατάστασης του(αν είναι οπλισμένος, σε συναγερμό κτλ.)

Γ)Δυνατότητα απομόνωσης συγκεκριμένης ζώνης από απόσταση(αν πχ έχουμε πρόβλημα σε μια συγκεκριμένη ζώνη, την απενεργοποιούμε χωρίς να κλείσουμε όλο τον συναγερμό και να μείνει ο χώρος μας αφύλακτος)

Δ)Ιστορικό συμβάντων.

Ε)Ιστορικό προβλημάτων(διακοπή τηλεφωνικής γραμμής , χαμηλή μπαταρία, διακοπή ρεύματος)

Στην MB Security εγκαθιστούμε πολλά χρόνια συστήματα συναγερμών με δυνατότητα application και έχουμε την γνώση με την εμπειρία να σας προτείνουμε το κατάλληλο για εσάς. Έτσι έχουμε και σχόλια από πελάτες που το χρησιμοποιούν στις οικίες ή επιχειρήσεις του και έχει καλύψει τις δικές τους ανάγκες.Παραδείγματα χρησιμότητας της εφαρμογής

-Αποθήκη κλειστή για διακοπές είχε συναγερμούς από ανιχνευτή κίνησης λόγω κακής τοποθέτησης παλετών και κουτιών. Ο πελάτης απομόνωσε μόνο το συγκεκριμένο ανιχνευτή και έτσι η αποθήκη έμεινε ασφαλής μέχρι να διορθώσει το πρόβλημα.

-Οικογένεια με παιδιά εφηβικής ηλικίας χρησιμοποιεί ο καθένας τον κωδικό του. Έτσι οι γονείς έχουν ανά πάσα στιγμή γνώση της εισόδου και εξόδου χωρίς την ψυχολογική πίεση των συνεχών τηλεφώνων στα παιδιά.

-Ζευγάρι με ηλικιωμένους γονείς αφοπλίζουν το συναγερμό τους πριν μπουν αφαιρώντας το άγχος αν χτυπήσει από τους γονείς και είναι σίγουροι ότι το σπίτι φυλάσσετε ενεργοποιώντας τον μόλις βγουν.

-Πολλοί επίσης πελάτες μας δίνουν κλειδιά σε κάποιον έμπιστο χωρίς να του δώσουν κωδικό για τον συναγερμό. Έτσι ακόμα και αν γίνει κάτι κάποιος μπορεί να μπει στο σπίτι αλλά όχι χωρίς να το ξέρουν οι ίδιοι.
Υλικό.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να συνδεθεί με το διαδίκτυο και κατ' επέκταση με την εφαρμογή ένας συναγερμός.
Ο πρώτος είναι με GPRS (διαβάστε εδώ) και ο δεύτερος με κάρτα ethernet(lan). Το GPRS είναι ένα μηχάνημα που δέχεται κάρτα DATA SIM κινητής τηλεφωνίας και στέλνει τα σήματα ασύρματα. Πλεονέκτημα η μεγαλύτερη ασφάλεια γιατί ακόμα και αν μας κόψουν το ρεύμα ή το τηλέφωνο ο συναγερμός θα ειδοποιήσει καθώς δεν εξαρτάτε από το modem του πάροχου σταθερής τηλεφωνίας. Η τιμή του είναι πιο υψηλή.


Η κάρτα lan είναι μια πλακέτα που τοποθετείτε στον συναγερμό και συνδέετε με

καλώδιο lan με το router μας. Ακόμα και να είναι μακριά ο πίνακας του συναγερμού από το modem μέσω ενός WiFi repeater μπορεί να συνδεθεί και να λειτουργεί απροβλημάτιστα. Το κόστος είναι πιο χαμηλό.

Στην MB Security τοποθετούμε επώνυμους συναγερμούς όπως των οίκων Inim με το application Inim Home , Satel με το Perfecta Control , και AMC με το AMC Plus, είτε με GPRS είτε με κάρτα lan. Η χρήση των εφαρμογών είναι ΔΩΡΕΑΝ και όχι με χρέωση όπως μερικοί από τους συναγερμούς της αγοράς. Καλύπτουμε κάθε ανάγκη σε νέες εγκαταστάσεις ή ακόμα και σε παλαιότερες με την αλλαγή μόνο του πίνακα-πληκτρολογίου και κρατώντας όλη την υπάρχουσα καλωδίωση και συσκευές.Αξίζει εδώ να σημειώσουμε οτι το application συμπληρώνει και δεν αναιρεί την ύπαρξη του Κέντρου Λήψεων σημάτων, οι παροχές του οποίου είναι αναντικατάστατες.


Καλέστε μας στο 2104622114 για ένα ραντεβού στον χώρο σας ή καντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο!
Comments


bottom of page